Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Premier League: Θρίαμβος της Λίβερπουλ με Γιουνάιτεντ

Νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής στην Premier League έδωσε η Λίβερπουλ με τη σαρωτική της νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιετντ στο Ανφιλντ.

Οι «ρεντς» ήταν καταιγιστικοί κατά διαστήματα και με κορυφαίο τον Λουίς Σουάρες, που έκανε ότι ήθελε τους αντιπάλους του και τον Κάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη, τόσο από πλευράς βαθμολογίας, όσο και ψυχολογίας.
Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού μπορεί να άνηκε στους φιλοξενούμενους, που είδαν στο 16' το σουτ του Μπερμπάτοφ να σταματάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Ρέινα, όμως η συνέχεια αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο.
Στο 35' ο Σουάρες πέρασε όλη την άμυνα της Γιουνάιτεντ και πάνω στη γραμμή ο Κάιτ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ ο Ολλανδός πάλι τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Κάιτ ήταν ο σκόρερ και του τρίτου τέρματος των γηπεδούχων στο 65' εκμεταλλευόμενος ασταθή απόκρουση του Φαν ντερ Σαρ σε φάουλ του Σουάρες.
Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Ερνάντες στις καθυστερήσεις.

naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου