Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Alter: Περιμένοντας τις προτάσεις της Argo

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνάντηση των δημοσιογράφων του Alter και της ΕΣΗΕΑ. Στην συνέλευση δεν παραβρέθηκε ο κ. Τάσσος Καζίνος -
που θα είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του καναλιού- αλλά και κανένας άλλος εκπρόσωπος της Argo, της εταιρείας που θα αναλάβει την πορεία του σταθμού πριν αλλά και μετα την υπαγωγή στο άρθρο 99 (αν τελικά αυτή γίνει δεκτή από το δικαστηριο στις 15 Ιουνίου).
Οι εργαζόμενοι, περιμένουν τις προτάσεις που θα τους γίνουν για το μέλλον του Alter, αλλά πρωταρχικό μέλημα όλων είναι να λάβουν μία σοβαρή και υπεύθυνη δέσμευση για το αν, πότε και πόσα από τα οφειλόμενα θα τους καταβληθούν.
Ο κ. Γιαννίκος σε συνομιλία που είχε με τον εκπρόσωπο των δημοσιογραφων του Alter, κ. Ζέρβα, επανέλαβε ότι γίνεται προσπάθεια για πληρωμή δύο μηνιάτικων ακόμη και αυτην την εβδομάδα, δήλωση που περισσότερο εξαγρίωσε παρά ικανοποίησε τους επί μήνες εξαπατημένους εργαζόμενους.
Όπως ενημέρωσε ο κ. Βασίλης Ζερβας, η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Argo θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων επιθυμεί στην συνάντηση αυτή να παρίστανται και μέλη των συνδικαλιστικών φορέων καθώς και οι νομικοί εκπροσωποί τους.
Είναι πλέον φανερό, ότι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν από εδώ και πέρα την προσπάθεια για την σωτηρία του Alter, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πέρα από τις οικονομικές και νομικές εκκρεμότητες, το πολύ κακό κλίμα που εχει δημιουργήσει στους εργαζόμενους του σταθμού, η διοίκηση του κ. Γιαννίκου και οι συνεργάτες του!



newsbomb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου