Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πρώτη μεταγραφή για Ρεάλ!


Πρώτη μεταγραφή για Ρεάλ!Μπορεί τα φώτα να μην έχουν ακόμα φύγει από το τελευταίο clasico και το Champions League, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ήδη την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν!
Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης θεωρούν δεδομένη την πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για τον 24χρονο περιφερειακό επιθετικό της Εσπανιόλ, Χοσέ Καγεχόν. Είναι Ισπανός, φέτος έχει παίξει σε 33 ματς και έχει βάλει 6 γκολ, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Μερένχες! Όπως προκύπτει, η Ρεάλ θα πληρώσει πέντε εκατ. ευρώ για τον διεθνή με τις μικρές Εθνικές άσο, τρία λιγότερα από τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε παραδεχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο το ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη των Μερένχες στο ραδιόφωνο Cadena Ser, ενώ αποκάλυψε και την επικείμενη μεταγραφή του Ντάνι Παρέχο. Οπως φαίνεται οι Μερένχες κάνουν κινήσεις για την… ισπανοποίηση του ρόστερ καθώς και οι δύο έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Παρέχο είναι κεντρικός χαφ 22χρονών και παρότι η Χετάφε (στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια) είναι στις θέσεις του υποβιβασμού, ο ίδιος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με 32 συμμετοχές και 3 γκολ.
Μπορεί η Ρεάλ να θέλει να πάρει Ισπανούς για να είναι μέσα στο… πλάνο του Πλατινί το οποίο θα ισχύσει από την σεζόν 2012-13 και απαιτεί υποχρεωτικά τουλάχιστον γηγενείς, όμως δεν κινείται μόνο προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με δηλώσεις του Λούκας Μπάριος, συμπαίκτη του Νούρι Σαχίν στην Ντόρτμουντ, ο Τούρκος μέσος έχει ήδη συμφωνήσει να γίνει κάτοικος «Μπερναμπέου». «Πιστεύω ότι η Ρεάλ έκανε καλή μεταγραφή. Ο κόσμος στην Μαδρίτη θα τον λατρέψει αφού είναι σπουδαίος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι ο Νούρι θα παίξει δίπλα στον Τσάμπι Αλόνσο» ήταν τα λόγια του Παραγουανού επιθετικού.

tsantiri.gr
GAZZETTA.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου