Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το τοπ μόντελ Ιωάννα Παπαδημητρίου αναστατώνει την Ευρώπη


Το τοπ μόντελ Ιωάννα Παπαδημητρίου αναστατώνει την Ευρώπη

Η Ιωάννα Παπαδημητρίου «αναστατώνει» και την Ευρώπη. Το τοπ μόντελ πριν από λίγες ημέρες πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικό σποτ
που γυρίστηκε στην Ελλάδα με συμπρωταγωνιστή τον πασίγνωστο Γάλλο παρουσιαστή Julien Courbet και σκηνοθέτη τον Patrice Leconte.

Τα γυρίσματα, που αφορούσαν εταιρεία αλουμινίων, πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Grand Resort Lagonissi», όπου στήθηκε σκηνικό ειδικά για το γύρισμα.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Ιωάννα περιμένει ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα του σπιτιού της και ακούει τον σύντροφό της Julien που έρχεται με το σκάφος.

Οταν φτάνει, σηκώνεται να τον υποδεχτεί όλο χαρά, αλλά χτυπάει το κινητό του κι εκείνος μιλάει για δουλειά σχετικά με τα αλουμίνια.

Μόλις κλείνει το τηλέφωνο, πάει να τον φιλήσει, αλλά πάλι χτυπάει το κινητό του και ξαναμιλάει με την εταιρεία του. Την τρίτη φορά η Ιωάννα εκνευρίζεται και κατευθύνεται προς το σκάφος. Οταν εκείνος τη ρωτάει φωνάζοντας «πού πας;», η Ιωάννα τον παραπέμπει στα ηχομονωτικά κουφώματα.

Ο μάνατζερ της Ιωάννας Παπαδημητρίου Ελιο Αλνέτι μίλησε στην «Espresso» γι’ αυτό το μεγάλο deal: «Πέρασε από casting που έγινε σε όλη την Ευρώπη και με μεγάλη χαρά άκουσε να της προτείνουν τον ρόλο.

Η παραγωγή έμεινε ενθουσιασμένη από τον επαγγελματισμό της και είπαν πως είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να τους τύχει και ότι πολύ σύντομα θα ξανασυνεργαστούν. Ο Julien Courbet ήταν τζέντλεμαν καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και ρωτούσε συνέχεια την Ιωάννα αν όλα είναι εντάξει».











madata.gr
Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου