Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η εξομολόγηση για τον Μπρούνο Τσιρίλο


Τσιρίλο- Ασημακοπούλου new 1
Oκτώ μήνες μετά την τελευταία τους συνάντηση, η Έλενα Ασημακοπούλου επισκέφτηκε την Ελένη Μενεγάκη στο στούντιο της εκπομπής.
Η ηθοποιός, που εδώ και 5 μήνες είναι μαμά, το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στον «Καφέ με την Ελένη» και περιέγραψε στην οικοδέσποινα της εκπομπής την εμπειρία της από την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να μάθει η Ελένη Μενεγάκη από την  καλεσμένη της ήταν πώς πέρασαν αυτοί οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της: «Κύλησαν δύσκολα, δεν ξέρω γιατί. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για το πώς θα είναι οι πρώτοι μήνες, είχα διαβάσει βιβλία, είχα ενημερωθεί για να ξέρω τι γίνεται, αλλά όσα και να σου πουν οι άλλοι, είναι αλλιώς. Όλοι μου είχαν μιλήσει για τα πιο ιδανικά και πιο όμορφα, όπως τα γελάκια του μωρού, το ότι όταν θα μεγαλώσει θα πιάνει διάφορα, θα μιλάει σιγά-σιγά, αλλά κανείς δε μου είχε μιλήσει για τα ξενύχτια και τις αγωνίες που έχει μια μαμά. Όταν κοιμόταν για παράδειγμα μια ώρα παραπάνω, ενώ είχα συνηθίσει να ξυπνάει κάθε δυο ώρες, ανησυχούσα. Τώρα ανησυχώ για τα δοντάκια και για όλα αυτά», είπε η γνωστή ηθοποιός. Έπειτα αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό της: «Δε μοιάζει καθόλου σε μένα. Από τα μάτια και πάνω είναι ίδια ο μπαμπάς και δεν έχει μαλλιά. Μόνο ένα τσουλούφι έχει, το οποίο θα το κόψει και αυτό ο παπάς, τώρα που θα τη βαφτίσουμε», δήλωσε.

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας πως θα γίνει η βάφτιση της κόρης της σύντομα, ρώτησε την Έλενα αν θα τη βαφτίσουν Χριστιανή Ορθόδοξη, αφού είναι γνωστό πως ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο είναι Καθολικός: «Θα τη βαφτίσουμε Χριστιανή Ορθόδοξη. Τον έπεισα! Αφού έτσι κι αλλιώς εδώ θα μείνουμε, στην Ελλάδα και όταν μεγαλώσει το παιδί και πάει σχολείο θα κάνει θρησκευτικά, οπότε δε θέλω να έχει πρόβλημα. Όλα τα σκέφτομαι», είπε γελώντας, ενώ συμπλήρωσε πως ο Μπρούνο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του: «Η πρώτη του κουβέντα όταν παίρνει τηλέφωνο είναι να ρωτήσει τι κάνει η κόρη του. Για μένα αδιαφορεί! "Η κόρη σου", του λέω, "είναι μια χαρά, εμένα δε θα με ρωτήσεις τι κάνω;"», είπε γελώντας ακόμα πιο δυνατά. Παραδέχτηκε επίσης, πως ο σύζυγός της είναι "τρελαμένος" με το μωρό, αν και τον πρώτο καιρό φοβόταν πολύ, αλλά τώρα παίζει μαζί της και την ταϊζει κιόλας.

Η ευτυχία που ζει με την οικογένειά της, οφείλεται και σε έναν μεγάλο βαθμό και στην αγάπη που έχει για τον ίδιο τον άντρα της, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Ο Μπρούνο είναι ένας άνθρωπος δίκαιος. Αγαπάει πολύ την οικογένεια κι εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Στην Ιταλία είναι πολύ της οικογένειας, όχι φυσικά ότι εμείς δεν είμαστε, αλλά φαντάσου Ελένη, ότι το μεσημέρι όταν έχουν διάλειμμα για φαγητό γυρίζουν σπίτι τους για να φάνε με την οικογένειά τους. Εμείς αυτό εδώ δεν το κάνουμε πια. Ο Μπρούνο θέλει να διατηρήσει πολλά από αυτά που του έχει δώσει η οικογένειά του και μου αρέσει πολύ αυτό. Μπορεί να μην κάνει δουλειές συνέχεια στο σπίτι, κάτι το οποίο δε θέλω κι εγώ να το κάνει, αλλά συναισθηματικά είναι πολύ κοντά μας».


yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου