Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γνωστός παίκτης reality στη φυλακή

Γνωστός παίκτης reality στη φυλακήΓνωστός παίκτης reality καταδικάστηκε με δεκαπέντε μήνες φυλάκιση γιατί εκκρεμεί μια υπόθεση στο όνομά του από το 2002.
Ο παίκτης που συμμετείχε σε reality τραγουδιού, ζει στο Λονδίνο τον τελευταίο χρόνο. Πρόκειται για
τον Κώστα Κούντο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες, επέστρεψε στην Ελλάδα, δέχτηκε μια κλήση από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Όταν πήγε εκεί μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει του φόρεσαν χειροπέδες και βρέθηκε στα Διαβατά, στις φυλακές Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο το οποίο μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε. Πριν 9 χρόνια έγινε αυτό και τότε είχε έρθει σε λεκτική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου. Ο τραγουδιστής έφυγε χωρίς να πάρει κάποιο αποδεικτικό χαρτί για την παράδοση και χωρίς να καταβάλει το ποσό που του ζητήθηκε.
Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, 2 χρόνια αργότερα ο ιδιοκτήτης του έστειλε μηνυτήριο χαρτί στο σπίτι που έμεινε, από το οποίο όμως είχε μετακομίσει και έτσι δεν μπόρεσε να λάβει το χαρτί.
«Είμαι ευγνώμων για αυτή μου την εμπειρία. Τώρα κατάλαβα τι θα πει ελευθερία», δήλωσε ο τραγουδιστής, στην κάμερα του «Super Star», ο οποίος έμεινε τελικά μόνο μια εβδομάδα αντί για 15 μήνες. Όπως φαίνεται οι δυο πλευρές βρήκαν τη λύση στο θέμα.



newstoday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου