Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Βρύζα - Παναθηναϊκού

Χάλασε η αρχική συμφωνία του Ζήση Βρύζα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έπειτα από επιθυμία του ίδιου του συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική
και πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βρύζας ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται για το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με τον Ισημερινό, ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση των «πρασίνων» για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οικονομικός, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν παρά την αρχική συμφωνία, ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει με τις απειλές που δέχθηκε αυτές τις ημέρες ο Βρύζας για εκείνον και για την οικογένειά του!
Πλέον, στο αυριανό ΔΣ της ΠΑΕ (16:00) θα πέσουν στο τραπέζι και πάλι τα ονόματα των Νάνι και Φαλκς, οι οποίοι «έπαιζαν» μαζί με τον Βρύζα.



enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου