
Επιστροφή στην παράδοση των «χίπηδων» κάνει η Κρήτη από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα!
Το νησί θα κινηθεί στους ρυθμούς της τρελής εποχής των 60’s καθώς είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα «παιδιά των λουλουδιών» που αν και μεγάλωσαν δεν ξέχασαν τα Μάταλα και επέστρεψαν.
Το νησί θα κινηθεί στους ρυθμούς της τρελής εποχής των 60’s καθώς είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα «παιδιά των λουλουδιών» που αν και μεγάλωσαν δεν ξέχασαν τα Μάταλα και επέστρεψαν.
Η παγκόσμια συνάντηση των χίπηδων αναμένεται να είναι το γεγονός της χρονιάς καθώς χιλιάδες κόσμου έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το νησί για το τριήμερο.
|
Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, 50 χορευτές, 20 μουσικοί παραγωγοί με 20 συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής θα δώσουν το παρόν στο «Matala Festival», που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής και σε μέγεθος δεν έχει ξαναγίνει στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το Δήμο Φαιστού, η είσοδος σε όλες τις συναυλίες του Φεστιβάλ θα είναι δωρεάν, ενώ η περιοχή ετοιμάζεται εδώ και μήνες να υποδεχθεί το πολιτιστικό αυτό γεγονός που αναμένεται να συμβάλει στην τουριστική προβολή των Ματάλων και ολόκληρης της Κρήτης.
Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι οι πληρότητες στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής αγγίζουν το 100%, ενδεικτικό του τεράστιου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την επανασύνδεση των χίπιδων.
|
star.gr

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου