Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το αγοράκι με το αγγελικό πρόσωπο είναι ο μανιακός δολοφόνος


Το αγοράκι με το αγγελικό πρόσωπο είναι ο μανιακός δολοφόνος
Και όμως. Το αγοράκι με το αγγελικό πρόσωπο που βλέπετε να χαμογελά στις φωτογραφίες, είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν 6 μέρες διέπραξε μια από τις χειρότερες,
αγριότερες και σκληρότερες σφαγές ανθρώπων στην ιστορία.

Ντυμένος παπαδάκι στα άσπρα, ο Breivik κοιτά την κάμερα χαμογελώντας.

Σε άλλη (σχολική) φωτογραφία, ο μακελάρης απεικονίζεται σε παιδική ηλικία να διασκεδάζει στα γενέθλια συμμαθητή του, αλλά και να ποζάρει σε φωτογραφία –σχολικό ενθύμιο, παρέα με όλη του την τάξη.

Φωτογραφίες του Breivik έχουν βγει στη δημοσιότητα και από την ηλικία των 26, όπου παρέα με μερικές ξανθιές κοπέλες, «τα πίνουνε» και διασκεδάζουνε σε καταφύγιο σκι στη Νορβηγία το 2005.

Σε όλα ανεξαρτήτως τα στιγμιότυπα, ο παρανοϊκός μακελάρης δείχνει ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος. Χαμογελά, κάνει πλάκα και φαίνεται πολύ κοινωνικός.

Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, ότι αυτό το παιδί με τα ξανθά μαλλιά και το γλυκό προσωπάκι, θα μεγάλωνε κάποτε για να διαπράξει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρώπινη ιστορία, σκορπώντας τον τρόμο, το θάνατο, την θλίψη αλλά και την οδύνη, όχι μόνο στη Νορβηγία αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου