Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κόσμος σε εικόνες…

Το Newsbomb σας παρουσιάζει την επικαιρότητα, μέσα από ένα κλικ. Εικόνες από όλο τον κόσμο, συγκεντρωμένες μας δίνουν το στίγμα της σημερινής ημέρας, μεταφέροντάς μας σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Αφγανιστάν: Οι Αρχές του Αφγανιστάν ερευνούν ένα ερειπωμένο σπίτι, από το οποίο πιστεύουν πως οι Ταλιμπάν ξεκίνησαν την επίθεση κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
undefined
Ιταλία: Η Ελιζαμπέτα Κανάλις, πρωτοστατεί σε καμπάνια με θέμα «Θα προτιμούσα να είμαι γυμνή, παρά να φοράω γούνες από ζώα».
undefined
Πακιστάν: Εικόνα από τις πλημμύρες στο Πακιστάν
undefined
Λονδίνο: Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου η Έιμι Γουάινχαουζ θα γιόρταζε τα 28α γενέθλιά της. Οι θαυμαστές της βρέθηκαν έξω από το σπίτι της, προκειμένου να της αφήσουν ένα λουλούδι.
undefined
Παλαιστίνη: Επίδειξη τεχνικής των Παλαιστινιακών Αρχών, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.
undefined
Ισπανία: Ο Ισπανός τενίστας, Ράφαελ Ναδάλ μάλλον δεν είχε κοιμηθεί καλά πριν τη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του Davis Cup.
undefined
Φρανκφούρτη: Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξε η εταιρία Volkswagen, προκειμένου να διαφημίσει το τζιπ της, στη Διεθνή έκθεση Αυτοκινήτου που διεξάγεται στην Φρανκφούρτη.
undefined
Τουρκία: Η ένταση στις σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ, αναγκάζει τους Τούρκους σε «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, ενόψει του αγώνα της Μπεσίκτας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
undefined
Οκλαχόμα: Αμερικανοί πολίτες στέκονται εμφανώς συγκινημένοι στο μνημείο των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στην Οκλαχόμα, στις 19 Απριλίου του 1995
undefined
Ρώμη: Διαδηλωτές έξω από το Κοινοβούλιο της Ρώμης, εκφράζουν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας που παίρνει η Ιταλική κυβέρνηση
undefined


Πηγη:
newsbomb


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου