Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκος Δαδινόπουλος:Υποβλήθηκε σε κρίσιμη εγχείριση


Δαδινόπουλος
Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η κρίσιμη εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, στην οποία θα υποβληθεί ο Νίκος Δαδινόπουλος.
Μάλιστα, ο ηθοποιός έκανε το Σάββατο μέσω Facebook έκκληση για αίμα.

«Δυστυχώς, βρίσκομαι στη θέση να κάνω μια σοβαρή εγχείρηση αυτή τη Δευτέρα. Θα ήθελα να ζητήσω από όποιον είναι αιμοδότης ή έχει τη διάθεση να με βοηθήσει να δώσει λίγο αίμα. Θα χρειαστούν έξι φιάλες στο όνομα Δαδινόπουλος Νίκος για τη Βιοκλινική Αθηνών. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την αγάπη σας», ανήρτησε ο πρωταγωνιστής της «Ζωής της άλλης».

Η ανταπόκριση των διαδικτυ6ακών φίλων του ήταν απρόσμενα μεγάλη και αυτό οδήγησε τον ηθοποιό να προχωρήσει και σε νέα ευχαριστήρια ανάρτηση: «Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την αγκαλιά που όλοι σας μου ανοίξατε. Με βοηθάει πολύ περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω. Σας στέλνω την αγάπη μου από όλη την οικογένεια. Νίκος».

Μάλιστα, η εφημερίδα Espresso επικοινώνησε με τον Νίκο Δαδινόπουλο ο οποίος δήλωσε: «Θα μου αφαιρεθεί ένα λίπωμα το οποίο βρίσκεται εν μέσω δύο σπονδύλων και πιέζει τους νευρώνες και δημιουργεί ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Με την αφαίρεση θα αποφορτιστεί το σημείο και θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται ο γιος του Άλκις.


Πηγη:
yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου