Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτογραφίες από το χλιδάτο γάμο της Kim Kardashian!


Το 'πε και το 'κανε η Kim Kardashian και όπως όλα δείχνουν, ο παραμυθένιος γάμος της θα μείνει στην ιστορία.
Μπορεί η γνωστή τηλεπερσόνα να ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένος της Kris Humphries, πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά ο γάμος της συνεχίζει να αποτελεί το talk of the town.
Νέες φωτογραφίες που δημοσιέυσε σήμερα η “Daily Mail” κάνουν το γύρω του κόσμου, δείχνοντας όλο το παρασκήνιο του χλιδάτου γάμου, τα διαφορετικά πανάκριβα νυφικά φορέματα που άλλαξε η Kim, αλλά και τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον αγαπημένο της στο γάμο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Montecito της Καλιφόρνια, κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα και όπως η Kim είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική της συνέντευξη λίγες ώρες πριν το μυστήριο, αυτό που οι καλεσμένοι της θέλει να θυμούνται περισσότερο από τον γάμο, είναι το νυφικό!

Η νύφη ετοιμάστηκε στο σπίτι της και έχει αφεθεί στα χέρια των ειδικών. Εξάλλου, το πανάκριβο νυφικό της Vera Wang και η 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων τιάρα που φορούσε στα μαζεμένα σινιόν μαλλιά της, εμπνευσμένη από την Audrey Hepburn τραβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον.

Στην εκκλησία καταφθάνει συνοδευόμενη από τον πατριό της, ενώ οι παράνυμφες της ήταν ντυμένες στα λευκά. Τα νέα στιγμυότυπα όμως, δεν μένουν μόνο στις φωτογραφίες του γάμου, αλλά και της δεξίωσης, όπου άλλαξε νυφικό και έκοψε με τον Kris την τεράστια γαμήλια τούρτα.

Δες φωτογραφίες:





















Πηγη:

tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου