Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Κρήτη: Επικύρηξαν με 100.000 ΕΥΡΩ τους ληστές της χρηματαποστολής


Κρήτη: Επικύρηξαν με 100.000 ΕΥΡΩ τους ληστές της χρηματαποστολής


Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας και της ενέδρας σε χρηματαποστολή της Group4,
που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο, με τους δράστες να έχουν αποσπάσει το... ιλιγγιώδες ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου!

 Στο ''μικροσκόπιο'' των αρχών βρίσκονται όλοι οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας καθώς πεποίθηση τους είναι ότι υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση των δραστών, με κάποιον τρόπο!Ωστόσο, παρά τις όποιες αβλεψίες ή παραλείψεις των υπαλλήλων της εταιρίας που μετέφερε τη χρηματαποστολή, τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν μπορούν να οδηγήσουν την ΕΛΑΣ σε κάποιο 'χειροπιαστό' συμπέρασμα.

 Η τοπική ΕΛΑΣ δηλαδή χρειάζεται περισσότερο χρόνο ενώ τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιησαν οι ληστές και βρέθηκαν στο σημείο της ενέδρας, εστάλησαν για περαιτέρω έλεγχο σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας.Από την πλευρά της εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ανακοινώθηκε ότι προσφέρονται 100.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 Σημειώνεται ότι την υπόθεση παρακολουθεί από πολυ κοντά και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, κ. Λευτέρης Οικονόμου, που βρίσκεται στα Χανιά για άλλη υπόθεση.


Πηγη:
blog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου