Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Περιμένουμε συννεφιές σε όλη τη χώρα. Δηλαδή περιμένουμε στη Μακεδονία , τη Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη, συννεφιές με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές ενώ στις δυτικότερες περιοχές περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν και το απόγευμα στο Ιόνιο και στην Ήπειρο αλλά και τη δυτική Πελοπόννησο δεν αποκλείεται να έχουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες τη νύχτα κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι στα δυτικά θα ειναι νότιοι - νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στο νότιότερο Ιόνιο εώς 6 μποφόρ.

Στα ανατολικά, βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ και το βράδυ μάλιστα θα ενισχυθούν ακόμη και στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 εώς 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εώς 20 βαθμούς και στη δυτική Ελλάδα εώς 22 βαθμούς, στα νησιά από 14 εώς 20 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα εώς 24 βαθμούς.

Στην Αττική
περιμένουμε αίθριο καιρό με μερικές συννεφιές το μεσημέρι. Οι βοριάδες θα πνέουν 4 με 5 ακόμη και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εώς 21εναν βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
γενικά αίθριος θα ειναι ο ουρανός με λίγα σύννεφα το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ κυρίως από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 13 εώς 18 βαθμούς βαθμούς κελσίου.


Πηγη:
newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου