Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Νίκες για ΟΦΗ και Ατρόμητο στη Σούπερ Λίγκα


Νίκες για ΟΦΗ και Ατρόμητο στη Σούπερ Λίγκα
Επικράτησαν του Εργοτέλη (1-0) και του Παναιτωλικού (2-1) αντιστοίχως

Ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος πανηγύρισαν στις δύο αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καθώς επιβλήθηκαν, αντιστοίχως του Εργοτέλη (1-0) και του Παναιτωλικού (2-1).

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0
Με ένα γκολ του Σίσιτς στο 30’, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» και έγινε πάλι… αφεντικό στην Κρήτη, ενώ ταυτόχρονα πανηγύρισε την πρώτη του εφετινή νίκη στη Super League.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Καμπάνταης (75' Μάντζιος), Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς (71' Λόπεθ), Σουμπίνιο
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (59' Ολίσε), Τζούνιορ (79' Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (76' Κατσικοκέρης)
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-1
Ο Κώστας Μήτρογλου «καθάρισε» για ένα ακόμη παιχνίδι για τον Ατρόμητο, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε (37' και 51') επί του Παναιτωλικού, χάρισε την πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη στην ομάδα του. Για τους φιλοξενούμενους  μείωσε στο 57ο λεπτό ο Ετζενγκουέλε.
Ο Μήτρογλου έχασε επίσης τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι) ώστε να φτάσει στο χατ τρικ, ενώ οι επιθετικοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα, αφού μόνο ο Χαριστέας στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος (75' Μπάλλας), Ζουέλα, Επστάιν (85' Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72' Μπρίτο)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63' Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Καμαρά (68' Σεγιέ), Σιόντης (46' Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας


Πηγη:
tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου