Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ρυθμίστε τα δάνεια σας με καλύτερους όρους! Διαβάστε πως!


Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που διανύουμε για όλους τους δανειολήπτες, καθώς παρουσιάζονται μοναδικές ευκαιρίες προκειμένου να ρυθμίσουν τα δάνειά τους...

Στην παρούσα συγκυρία, καμία τράπεζα δεν πρόκειται να αρνηθεί επαναδιαπραγμάτευση, καθώς ο φόβος των επισφαλειών, είναι ο κυρίαρχος για τις διοικήσεις τους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υπάρχουν φιλοδοξίες για διαγραφή του χρέους...
Για να γίνει αυτό, η περίπτωση σας θα πρέπει να είναι ακραία, και να έχει προηγηθεί δικαστική απόφαση.
Σε διαφορετική περίπτωση, ο δανειολήπτης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερους όρους, όπως μικρότερο επιτόκιο, μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου και κατ επέκταση μικρότερη δόση.
Ήδη, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει περί τις 750.000 ρυθμίσεις αυτού του είδους, χωρίς να υπολογίζονται αυτές που ουσιαστικά έχουν επιβληθεί με δικαστική απόφαση. Μετά την ρύθμιση, μάλιστα, που εισήγαγε αργά το βράδυ της Πέμπτης το υπουργείο Εργασίας, εκτιμάται ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα γίνουν ακόμα περισσότερες.
Αν ο δανειολήπτης είναι δημόσιος υπάλληλος κι έχει πάρει δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τότε μπορεί να ελπίζει σε ακόμα ευνοικότερες ρυθμίσεις.

Πηγη:
thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου