Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ομολόγησαν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας ηλικιωμένης στο Ρέθυμνο

Το χρονικό της φρικιαστικής δολοφονίας μιας ηλικιωμένης στην περιοχή Εσταυρωμένου, στο Ρέθυμνο, στις 13 Ιανουαρίου, ξετύλιξαν στις ομολογίες τους ένας 23χρονος Ρουμάνος και ένας 28χρονος έλληνας. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι δράστες έχουν περιγράψει με λεπτομέρειες τον τρόπο που βασάνισαν και σκότωσαν την 74χρονη γυναίκα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε περίπου δύο μήνες μετά το έγκλημα που είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Ωστόσο, επειδή έχει περάσει το διάστημα του αυτοφώρου, οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην ασφάλεια.  Πάντως μέσα στην νύχτα ή το αργότερο αύριο το πρωί, αναμένεται να εκδοθούν σχετικά εντάλματα.
Το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου η ηλικιωμένη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από συγγενικό της πρόσωπο.

Το σπίτι ήταν ανάστατο, τα χέρια και τα πόδια του θύματος ήταν δεμένα με μία μπλούζα, ενώ με μία άλλη μπλούζα κακοποιοί την είχαν φιμώσει. Για κακή της τύχη οι δράστες γνώριζαν ότι η 74χρονη βρισκόταν μόνη στο σπίτι, καθώς ο σύζυγός της νοσηλεύονταν λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Πηγη:
star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου