Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΟΚ:Την βίασαν για 0.24 ευρώ

Τόσα της έλειπαν για να επιβιβαστεί στο λεωφορείο


Θύμα βιασμού έπεσε μία 22χρονη Βρετανίδα όταν αναγκάστηκε να περπατήσει μέσα στη νύχτα στο Νότιγχαμ επειδή της έλειπαν είκοσι πέννες- περίπου 24 λεπτά του ευρώ- για το εισιτήριο του λεωφορείου.
Η νεαρή γυναίκα είχε τα υπόλοιπα χρήματα για να επιβιβαστεί στο λεωφορείο αλλά της έλειπαν 20 πέννες. Ήταν τρεις τα ξημερώματα και ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να την περιμένει να βγάλει λεφτά από κοντινό ΑΤΜ αλλά εκείνος αρνήθηκε και την άφησε πίσω.
Η 22χρονη άρχισε να περπατά και τότε βρέθηκε στο δρόμο του μεθυσμένου Joseph Moran, ο οποίος της επιτέθηκε χωρίς κανένα έλεος, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.
Στη συνέχεια ο 19χρονος κάλεσε ένα περιπολικό που περνούσε από την περιοχή περιπολώντας, υποστηρίζοντας πως έπεσε τυχαία πάνω στο ημίγυμνο σώμα.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, όταν το λεωφορείο έφυγε η κοπέλα ειδοποίησε τη μητέρα της η οποία θα περνούσε να την πάρει. Προθυμοποιήθηκε όμως να περπατήσει ως την άκρη της πόλης για να διευκολύνει τη μητέρα της από κάποια διασταύρωση με μονοδρόμηση, που την μπέρδευε.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου η μητέρα της είχε σταματήσει για να την αναζητήσει. Όταν τελικά μητέρα και κόρη συναντήθηκαν, η 22χρονη είχε τόσο παραμορφωθεί που η μητέρα της δεν την αναγνώρισε αμέσως.
Το θύμα είχε βγει για να γιορτάσει την ολοκλήρωση της διπλωματικής της εργασίας στα νομικά.


ΠΗΓΗ:theblog24.gr