Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ν. Μπουλέ: Πολύ σέξι, με μαγιό στη Μύκονο

Είναι όμορφη, δροσερή και επιτέλους απενοχοποιημένη. Το λαμπερό της χαμόγελο προδίδει ευτυχία, καλή διάθεση και κοριτσίστικη ανεμελιά. Το δε σώμα της, όπως θα δείτε, είναι από τα καλύτερα της showbiz...


Η Νάντια Μπουλέ είναι ένα κορίτσι της εποχής της που συμπεριφέρεται αυθόρμητα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο, όχι για να χαρεί το Nightlife του νησιού, αλλά για πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ένα διήμερο αποτοξίνωσης, με γενναίες δόσεις εκγύμανσης με hot yoga, η οποία αποτελεί την τελευταία της εμμονή. Στο "Nammos" έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος για το συγκεκριμένο είδος yoga, όλοι οι φανατικοί του αθλήματος απόλαυσαν βιολογικά εδέσματα στο εστιατόριο "Coo" που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.


Επίσης, όλη η ομάδα των γιόγκι πέρασαν σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό περιβάλλον επιδόθηκαν στις ασκήσεις τους. Η χαμογελαστή Νάντια, πάντως, στην παραλία της Ψαρού δοκίμασε να κάνει και puddle surf. Πολλοί και οι φίλοι που συνάντησε στο Νησί των Ανέμων. Μεταξύ αυτών, η Ξανθή Σαραφιανού, ο Γιάννης Μαλούχος και ο Μάκης Κοντοβός, οι οποίοι εγκαινίασαν το νέο τους bar - restaurant "Phos", όπου θα δημιουργεί ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης. Ο Μάκης Κοντοβός μάλιστα, ήδη χρεώθηκε στη Νάντια ως το νέο της φλερτ, γεγονός που την κάνει να χαμογελάει, καθώς είναι θείος της σχεδιάστριας μαγιό και αξεσουάρ, Χριστίνας Κοντοβά, και μεταξύ τους δεν τρέχει απολύτως τίποτα.

Πηγη:
tvstorys.blogspot

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου