Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Χωρισμός-σοκ στη showbiz: Ποιο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί;

Οι προσπάθειές τους τον τελευταίο καιρό να σώσουν τη σχέση τους και να ξανακάνουν μια καινούρια αρχή δυστυχώς έπεσαν στο κενό.
Τελικά, έπειτα από περίπου δυόμισι χρόνια, αποφάσισαν ήρεμα και πολιτισμένα να χωρίσουν. Ο λόγος για τον Πέτρο Κόκκαλη και τη Φανή Χαλκιά, οι οποίοι έριξαν τίτλους τέλους στο ειδύλλιό τους με τη μετακόμιση της Χρυσής Ολυμπιονίκη από το σπίτι του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού στο Κεφαλάρι.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, οι πικραμένες καρδιές το ξέουν μόνο: Στους στίχους του κλασικού τραγουδιού περικλείονται τα συναισθήματα του Πέτρου Κόκκαλη και της Φανής Χαλκιά. Μια σχέση που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τελείωσε άδοξα πριν λίγες εβδομάδες. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και η Ολυμπιονίκης, ύστερα από περίπου δυόμιση χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Το ζευγάρι, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον τους, έκανε πολλές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να σώσει την κατάσταση, αλλά στην περίπτωσή τους επιβεβαιώθηκε η λαϊκή ρήση "Όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει".

Άλλωστε, τα συνεχόμενα διαστήματα μικρών χωρισμών των τελευταίων μηνών τους οδήγησαν στην απόφαση πως το καλύτερο που είχαν να κάνουν ήταν να δώσουν ένα τέλος στο δεσμό τους. Κάποιοι κοινοί γνωστοί, οι οποίοι ζούσαν τις καταστάσεις λόγω ότι ο Πέτρος και η Φανή κατέβαλαν προσπάθειες ως την τελευταία πιθανότητα για να σωθεί ο δεσμός τους. Οι ενδείξεις όμως προμήνυαν πως δεν υπήρχαν και πολλές πιθανότητες να επανέλθει το μεταξύ τους κλίμα στην πρωτύτερη κατάσταση.

Πηγη:
markos.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου