Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άγριος "πολεμος" στο Ζεφύρι - 6 αστυνομικοί πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν από καραμπίνες

Πανικός και τρόμος επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή των Άνω Λιοσίων όπου από το βράδυ στις 21:30 επικρατεί πραγματικό σκηνικό πολέμου από τους τσιγγάνους που έχουν σπείρει το χάος για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.


Οι τσιγγάνοι λίγο μετά τις 21:30 βγήκαν στην κεντρική λεωφόρο Φυλής και άρχισαν να πετούν πέτρες σε ένα αστικό λεωφορείο με τους επιβάτες να τρομοκρατούνται και να γλιτώνουν από θαύμα. Μάλιστα, προσπάθησαν να βάλουν και φωτιά στο λεωφορείο, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν γιατί τότε πιθανότατα θα είχαμε θρηνήσει θύματα.


ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Εν συνεχεία, οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιά σε ένα μαγαζί της περιοχής το οποίο και κάηκε ολοσχερώς, ενώ με πέτρες και δοκάρια έσπασαν δεκάδες καταστήματα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.





Πέρα από τις καταστροφές όμως,οι τσιγγάνοι έκαναν και πλιάτσικο στα καταστήματα που έσπαγαν με αποτέλεσμα οι ζημιές για τους καταστηματάρχες να είναι ανυπολόγιστες.



Το πλέον σοβαρό είναι πως στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα και καραμπίνες, όταν έφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, έξι αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά των τσιγγάνων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά.



Πέρα από τα οδοφράγματα που έχουν στηθεί στη Λεωφόρο Φυλής, ολόκληρη την περιοχή την "χτενίζουν" ειδικές μονάδες της αστυνομίας, περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι έξι αστυνομικοί νοσηλεύονται και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγη
newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου