Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πριγκίπισσα εγκαταλείπει ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό

Η πριγκίπισα της σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας Μάχα αλ Σουνταϊνί,
εντοπίστηκε μαζί με την πολυμελή συνοδεία της την ώρα που επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν ένα γνωστό πολυτελές παρισινό κατάλυμα, χωρίς όμως η πριγκίπισα να έχει εξοφλήσει τον "λογαριασμό" -σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ-, ανέφερε το Σάββατο μια αστυνομική πηγή στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο το προηγηθέν δημοσίευμα της εφημερίδας 'Λε Παριζιέν'.

Η ίδια πριγκίπισα, που απολαμβάνει διπλωματικής ασυλίας, όμως έχει αποπεμφθεί από τον πρίγκιπα-διάδοχο Ναγιέφ μπεν Αμπντέλ Αζίζ, "είχε καταλύσει στο πολυτελές 'Λε Σανγκρί-λά' στην φημισμένη κεντρική λεωφόρο της Ιένας στη γαλλική πρωτεύουσα, με περίπου 60μελή συνοδεία", γράφει η ίδια εφημερίδα.

Αναφέροντας το ποσό των "σχεδόν έξι εκατομμυρίων ευρώ", ως κόστος διαμονής τους στο 'Λα Σανκγρί-λά', η "Παριζιέν" σημειώνει πως με σκοπό να αποφευχθεί το σκάνδαλο "ζητήθηκε ακόμα και η μεσολάβηση του πρεσβευτή του Ριάντ στο Παρίσι". Πάντως, εκπρόσωπος του 'Λα Σανγκρί-λά', που ρωτήθηκε από το Γαλλικό πρακτορείο, αρνήθηκε να επιβεβαίωσει το εν λόγω δημοσίευμα.

Το 2009, η 'αλυσίδα' ένδυσης 'Key Largo' προσέφυγε δικαστικώς κατά της ανωτέρω πριγκίπισας --"για τη μη-εξόφληση 89 χιλιάδων ευρώ, συνολικού τιμήματος διάφορων πολυτελών ρούχων, τα οποία εντούτοις είχαν όλα αγοραστεί στ' όνομα της".

Πηγη:
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου