Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σε εξέλιξη η έξοδος για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ προβλέπονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν κατά τόπους βροχές στα βόρεια. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 29 βαθμούς.
Αύριο, Κυριακή, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα ορεινά της βόρειας κυρίως χώρας, όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.
Στο μεταξύ, σε ισχύ έχουν τεθεί από την Τροχαία αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας. Τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων, αλλά και παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς.
Παράλληλα, σε ισχύ από τις 8 το πρωί σήμερα έχει τεθεί και η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ενώ σε ισχύ έχουν τεθεί τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας.

Πηγη:
ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου