Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δυο επιθέσεις σε αστυνομικούς στην Κω

Δυο φορές δέχθηκαν επίθεση οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Κω από υπόπτους τους οποίους προσπάθησαν να ελέγξουν!
Και στις δυο περιπτώσεις, κατάφεραν να τους συλλάβουν παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν!

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο Τιγκάκι, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν σωματική έρευνα σε δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 29 χρόνων. Εκείνοι αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν χτυπώντας τους, αλλά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Και εκεί, όμως, επιτέθηκαν στον… διοικητή και σε έναν ακόμη αστυνομικό, πριν καταφέρουν τελικά να τους βάλουν χειροπέδες.

Στο αυτοκίνητο του 25χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστών και οι δυο δράστες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Λίγες ώρες αργότερα, πάλι στο Τιγκάκι, οι άνδρες της Ασφαλείας δέχθηκαν επίθεση από έναν 21χρονο Αλβανό για τον οποίο είχαν πληροφορία ότι διακινεί ναρκωτικά και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Πάνω στον αλλοδαπό που αντιστάθηκε σθεναρά αλλά τελικά συνελήφθη, βρέθηκαν μια σιδερογροθιά, δυο κινητά, τέσσερις κάρτες sim, 2.625 ευρώ, ένα βιβλιάριο τραπέζης και μια κάρτα ανάληψης. Στο σπίτι του στην περιοχή Ζηπάρι κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δυο τσιγαριλίκια και ο 21χρονος οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για οπλοκατοχή, αντίσταση και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγη:
onnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου