Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Νέο φρικτό σενάριο για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν στην Κω

Νέο σενάριο γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ πριν από 21 χρόνια στην Κω έρχεται στο φως.
Αυτή τη φορά οι Βρετανοί αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το μόλις 21 μηνών αγοράκι να θάφτηκε κατά λάθος κάτω από μπάζα!

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, οι αρχές της χώρας τους συνεργάζονται με τις ελληνικές και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση ο άτυχος Μπεν να περιπλανήθηκε και να θάφτηκε κάτω από μπάζα σε συγκεκριμένη περιοχή της Κω, και μάλιστα πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ειδικά τρισδιάστατα μηχανήματα τα οποία ανιχνεύουν ανθρώπινα οστά κάτω από την επιφάνεια της γης.

Στο μεταξύ, η μητέρα του αγοριού επιμένει ότι το αγοράκι της είναι ζωντανό. Ο Μπεν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου του 1991. Η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει να δουλέψει σε κοντινό ξενοδοχείο.

Εκείνοι τον πήγαν βόλτα σε ένα φιλικό τους σπίτι, όπου έφαγαν το μεσημέρι. Το αγοράκι έπαιζε έξω στην αυλή, αλλά όταν κάποια στιγμή βγήκαν να τον πάρουν, ο μικρός δεν υπήρχε πουθενά.

Σύμφωνα με το νέο σενάριο, το παιδί περιπλανήθηκε μόνο του και πιθανόν έφτασε σε κοντινά κτίρια όπου γίνονταν οικοδομικές εργασίες.

Τα τελευταία χρόνια τόσο οι γονείς του όσο και άλλοι συγγενείς του επισκέφθηκαν πολλές φορές τη χώρα μας στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα ίχνη του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγη:
madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου