Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ανατροπή λεωφορείου Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Τέσσερις νεκροί και 30 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής, τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 4.30 τα ξημερώματα στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπως επίσης και οι υπόλοιποι επιβάτες για προληπτικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι τραυματίες είναι ενήλικες καθώς τα παιδιά που επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορεία είναι καλά στην υγεία τους.
οδηγός του λεωφορείου είναι σε κατάσταση σοκ, και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσει προς το παρόν εξηγήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.
«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» δηλώνουν συγκλονισμένοι οι πυροσβέστες για τις εικόνες που αντίκρισαν.
Χαρακτηριστική είναι η αυτοθυσία ενός τραυματισμένου 36χρονου, ο οποίος αφού κατόρθωσε να απεγκλωβίσει γυναίκα και παιδί από το λεωφορείο, μετά εξέπνευσε.
Όπως τόνισε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Κυριακίδης, οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.
Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή έβρεχε, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου οι τουρίστες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.
Ο δρόμος παραμένει κλειστός και η τροχαία προχωρά σε εκτροπή των οχημάτων.

Πηγη:
troktiko.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου