Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται Φθινόπωρο

Tοπικές νεφώσεις, αυξημένες στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και από το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Μακεδονίας, περιμένουμε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012.
Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στο Ανατολικό Αιγαίο και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο μεταβλητοί ασθενείς και στο Θρακικό βορειοανατολικοί μέτριοι, στο υπόλοιπο Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη τοπικά ισχυροί. Σχεδον μέτριοι έως μέτριοι και στα νότια τμήματα ισχυροί δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις στα 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 με 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 30. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, καθώς και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Θερμαϊκό.

Πηγη:
enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου