Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΡΗΝΟΣ στο διαδίκτυο: «Έφυγε» ο Αποστόλης που πάλευε με τον καρκίνο

Ο Αποστόλης, ο νεαρός Έλληνας που δημοσίευσε στο twitter το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό, τη μάχη του με τον καρκίνο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή…
«Έφυγε» το μεσημέρι της Κυριακής προκαλώντας απέραντη θλίψη σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο.

Εδώ και πολύ καιρό η  μόνη του παρηγοριά ήταν το twitter, αφού μέσα από αυτό μπορούσε να συνομιλεί με ανθρώπους που τον ακολουθούσαν και μάθαιναν τα νέα του. Κάθε μέρα αναρτούσε στο twitter φωτογραφίες του, πριν και μετά από τις χημειοθεραπείες του.
Ο Αποστόλης ήταν τρελά ερωτευμένος με τη Μαρία του, όπως την αποκαλούσε. Οι δύο νέοι γνωρίζονταν από το σχολείο και ζούσαν μαζί.
Το μόνο που ζήτησε πριν τον θάνατο του, ήταν να μάθει ο κόσμος το πόσο αγαπούσε τη σύντροφό του. Ο ίδιος μέσω του Twitter, δήλωνε με κάθε τρόπο την αγάπη του για τη Μαρία.
Μάλιστα είχε ζητήσει μάλιστα από όλους, όταν θα έφευγε από τη ζωή, να έγραφαν όλοι το #Tolislovedmaria. Και το έκαναν…
Όταν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πασαρέλας και του τραγουδιού μόλις πληροφορήθηκαν το χαμό του Αποστόλη έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του.
Ανάμεσα σε αυτούς ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, Η τραγουδίστρια Ευριδίκη, το πρώην μοντέλο Κάλλυ Τσιλίδου, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Βαλάντω Τρύφωνος, η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι.

Πηγη:
star.gr