Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Έμαθε πως ήταν παντρεμένη με τον... πατέρα της

Μία συγκλονιστική υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στο Οχάιο, όταν η 60χρονη Valerie Spruill μίλησε για...
την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε.
Ο άνδρας με τον οποίο παντρέυτηκε απέκτησε τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια, ήταν ο... πατέρας της.
''Έπρεπε να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου για να γνωρίζουν τα παιδιά μας από πού προέρχονται. Ξέρω ότι πονάει, είμαι και εγώ συντετριμμένη'' δήλωσε η ίδια στην Akron Beacon Journal.

Η ίδια μεγάλωσε με τους παππούδες της από την ηλικία των 3 μηνών. Η μητέρα και ο πατέρας της ήταν μαζί όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των παιδιών που απέκτησαν, αλλά η ίδια γνωρίζει ότι έχει έξι αδερφούς.

Η μητέρα της την επισκεπτόταν συχνά, αλλά εκείνη πίστευε ότι ήταν οικογενειακή φίλη.

Σε ηλικία 9 ετών έμαθε ότι η γυναίκα που την επισκεπτόταν ήταν η πραγματική της μητέρα και πως ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας της ήταν ο παππούς της, χωρίς να μάθει καμία πληροφορία για τον αληθινό της πατέρα.

Στη συνέχεια η Valerie γνώρισε και παντρεύτηκε τον Percy, ο οποίος είχε γεννηθεί στο Μισισίπι και εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού.

Ο σύζυγός της πέθανε το 1998 σε ηλικία 60 ετών, αλλά όπως υποστηρίζει η ίδια, για αρκετά χρόνια κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για τη σχέση τους.

Τελικά έμαθε την αλήθεια από το θείο του Percy και ένα απλό DNA επιβεβαίωσε την τραγική αλήθεια.

Η ίδια δε γνωρίζει αν κι εκείνος ήξερε ότι είχε παντρευτεί την ίδια του την κόρη, πιστεύει όμως ότι πρέπει να το γνώριζε αλλά δεν είχε βρει το θάρρος να της το πει.

Από την ημέρα της αποκάλυψης η 60χρονη επισκέπτεται έναν θεραπευτή προκειμένου να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει το γεγονός που συντάραξε τη ζωή της. Με την ομολογία της ελπίζει να ανακαλύψει τα αδέρφια της και να τους πει την αλήθεια για τη μητέρα τους.

Πηγη:
himaira.blogspot