Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Παρακολουθείτε τo Facebook των πρώην σας;

 Χωρίσατε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για ...
εσάς» ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεστε όταν μιλάτε. Ισχύει όμως; Μήπως τελικά ο πειρασμός είναι πιο ισχυρός από την απόφαση;


Κι όμως είναι αλήθεια. Οι περισσότεροι έχουν μπει στον πειρασμό να δουν τι κάνει ο πρώην σύντροφός τους. Το επιβεβαιώνει και η ερευνήτρια Veronika Lukacs, επικεφαλής της έρευνας που πραγματοποίησε το New Western University, κατά την οποία εξέτασε άντρες και γυναίκες 21-35 ετών που χώρισαν το τελευταίο χρόνο, για να ανακαλύψει ότι:

Το 48% παραμένει φίλος με τον πρώην σύντροφό του στο Facebook. To 88% παρακολουθεί που και που τι γίνεται στο Wall του. Το 70% χρησιμοποίησε τους κωδικούς φίλου για να μπει στο προφίλ του πρώην του, τον οποίο έχει διαγράψει. Το 74% παρακολουθεί και το προφίλ της νέας κατάκτησης του πρώην συντρόφου.

Το 50% μόνο έχει διαγράψει τις φωτογραφίες των πρώην τους από τα προφίλ τους στο Facebook. To 31% αναρτά φωτογραφίες για να κάνει τον πρώην σύντροφο να ζηλέψει. Το 33% έχει αναρτήσει στίχους από τραγούδι οι οποίοι προορίζονται για τον πρώην σύντροφο.

"Το βρήκα τρομερά ενδιαφέρον πως τελικά αυτές τις συμπεριφορές δεν τις έχουν μόνο οι 20άρηδες, αλλά και οι άντρες ή οι γυναίκες άνω των 30" είπε η Lucacs.

Πηγη:
24wro.blogspot