Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρωταθλητές Ελλάδος οι "πιτσιρικάδες" του ΠΑΟΚ- Νίκησαν 1-0 τον Ολυμπιακό


Πανάξιοι πρωταθλητές είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού στον τελικό του φάιναλ φορ των ομάδων Κ17 που έγινε στην Ξάνθη, κέρδισαν με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό...


και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Αλέκου Θεοδωρίδη, πέτυχε και πάλι ο Ευθύμης Κουλούρης (που είχε ανοίξει το σκορ και στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό).
Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη επιβραβεύτηκαν για τη θαυμάσια παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήταν για τον ΠΑΟΚ στο 12΄, όταν ο Δεληγιαννίδης έφυγε από τα δεξιά μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως την τελευταία στιγμή έχασε το κοντρόλ της μπάλας και μαζί την ευκαιρία για να σκοράρει. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πόζογλου σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε με δυσκολία.
Ο Δικέφαλος απείλησε με γκολ στο 68΄, όταν το δυνατό μακρινό σουτ του Κουλούρη εξουδετερώθηκε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ, χάρη σε δυνατό διαγώνιο σουτ (1-0). Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το γκολ, οι «ασπρόμαυροι» πλησίασαν πολλές φορές σε δεύτερο γκολ, με τους Τσολακίδη, Κατσούμπα και Κουλούρη. Η απονομή του πρωταθλήματος έγινε μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς του ΠΑΟΚ, που συμπαραστάθηκαν θερμά στους νεαρούς παίκτες και στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τοπούζης.
ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (52΄ Κατσούμπας), Τσελεπίδης, Βασαϊτης, Πατράλης, Πόζογλου (82΄ Χατζηδίμπας), Τουμανίδης, Κουλούρης (90΄ Πούφλης), Δημητριάδης (76΄ Κώστας), Δεληγιαννίδης (67΄ Τσολακίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράνχα, Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι (89΄ Ξανθόπουλος), Βέργος, Καλλέργης (79΄Μανθάτης), Σαλιάκας (72΄ Χαντζάρας).

Πηγη:
thestival.gr