Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Με Μουσλίμοβιτς πατάει κορυφή

Εκμεταλλευόμενος την ώθηση που του δίνει η Τούμπα, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League, υποδεχόμενος την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Μόνο ήττες στην Ελλάδα η κροατική ομάδα, που έχει στις τάξεις δυο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, τους Μπίσκαν και Ρουκάβινα.


ΤΟΥΜΠΑ (28.701), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διαιτητής: Φρεντί Φοτρέλ, Γαλλία

ΠΑΟΚ: Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα βάλει τέλος στο σερί των 4 διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων θα παραταχθούν σήμερα οι Θεσσαλονικείς κόντρα στους Κροάτες.

Τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά και οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας ετοιμάζονται να ωθήσουν την ομάδα στο τρίποντο που θα την βάλει σε θέση οδηγού στο όμιλο.

«Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και πιστεύω πως η ομάδα σήμερα θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο», τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις στην αφλογιστία της ομάδας του.

Μάλιστα σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει μετά από καιρό στο βασικό σχήμα τον Μουσλίμοβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του αφήνοντας τον κουρασμένο Σαλπιγγίδη στον πάγκο. Θέση βασικού διεκδικεί ο Τσιρίλο αντί του Μαλεζά, ενώ στα άκρα της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια και Ελ Ζαρ. Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε ο Φιλομένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα στις 13 από τις 15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ (μόνο με Λιν και Βαλαρένγκα δεν τα κατάφεραν).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κρέσιτς – Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο – Βιτόλο, Γκαρσία – Ελ Ζαρ, Ιβιτς, Βιεϊρίνια – Μουσλίμοβιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται οι Κροάτες εδώ και ένα δίμηνο, συμπληρώνοντας 11 αγώνες δίχως ήττα, στους οποίους έχουν πανηγυρίσει 9 νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν να φέρουν ισοπαλία στο Γιουρόπα Λιγκ εδώ και 15 αγώνες, αλλά σε 3 επισκέψεις τους στη χώρα μας έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες με ακριβώς 2 γκολ παθητικό στην καθεμιά.

Εχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν στα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, προέρχονται από άνετη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Λοκομότιβα, απέχουν έναν μόλις βαθμό από την πρωτοπόρο Χάιντουκ και έχουν βρει στο πρόσωπο του Ρουκάβινα έναν πολύ δυνατό σκόρερ (3 γκολ σε 5 αγώνες).

Καλύτερος παίκτης της ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος Σαμίρ, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 6 γκολ, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται πολλοί «Λατινοαμερικάνοι».

Δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει το αγαπημένο του 4-2-3-1 ο Χαλίλχοζιτς, με τον Ρουκάβινα στην κορυφή και τους Μοράλες, Τόμετσακ και Σαμίρ από πίσω του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κελάβα – Βρσάλικο, Τονέλ, Μπίσκαν, Κουφρέ – Αντέμι, Μπαντέλι – Μοράλες, Τόμετσακ, Σαμίρ – Ρουκάβινα.

http://www.kingbet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου