Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Υπογράφει με ΑΕΚ ο Σόουζα», γράφουν οι Πορτογάλοι

Η απόλυση του Πάολο Σόουζα από τη Λέστερ ανοίγει τον δρόμο στην ΑΕΚ, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που άφησε η παραίτηση Μπάγεβιτς από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα ο Πορτογαλικός Τύπος αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης».

Συγκεκριμένα η «Record» αναφέρει ότι «ο Σόουζα απολύθηκε από τη Λέστερ σήμερα το πρωί και υπογράφει με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει συνομιλίες με τον ελληνικό σύλλογο του οποίου ο πρόεδρος αναμένεται να κλείσει την υπόθεση στο τέλος αυτής της εβδομάδας».

Πάντως το εν λόγω δημοσίευμα αφιερώνει μερικές γραμμές στην αποχώρηση Μπάγεβιτς και παραλληλίζει την φετινή πορεία του με την ΑΕΚ με αυτή του Σόουζα στη Λέστερ: «Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έφυγε από την ΑΕΚ, καθώς ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, παρόμοια περίπτωση με αυτό που συνέβη στον Πάουλο Σόουζα στην Αγγλία (μόνο 4 νίκες σε 11 παιχνίδια και τελευταία θέση στο πρωτάθλημα)», αναφέρει σχετικά το κείμενο.

http://www.sportdog.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου