Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση κατά πάντων από τον Επίτιμο


Δριμύτατη κριτική κατά του Γιώργου Παπανδρέου, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά άσκησε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.


«Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο τελευταίος πολιτικός που έγινε Πρωθυπουργός χαϊδεύοντας αυτιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο οποίος συνέχισε με τους ίδιους υψηλούς τόνους για τον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον «λαϊκιστή».

Από τα «βέλη» του Επιτίμου δεν γλίτωσε ούτε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τον οποίο σημείωσε ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός ότι «φωτογράφισε» ως συνομιλητή του κ. Γιούνκερ τον Κώστα Καραμανλή.

Χαρακτήρισε, επίσης, κωμικό, γελοίο και επιζήμιο το να γίνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία κάνοντας έκκληση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει αυτή η κουβέντα ενώ όσον αφορά το μνημόνιο έκανε λόγο για αναγκαία μέτρα, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος είχε προτείνει το σχηματισμό κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης υπό τον Γιώργο Παπανδρέου για να βελτιωθεί, μεταξύ άλλων, και η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.


zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου