Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αναζητούν τους ληστές με τις βαριοπούλες

Ούτε καν όπλα δεν είχαν μαζί τους οι δύο άγνωστοι που λήστεψαν το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας σε κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο! Οι βαριοπούλες που κρατούσαν ήταν αρκετές για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή, όταν οι υπάλληλοι είχαν τοποθετήσει πάνω σε ένα τραπέζι τις κασέτες με τα χρήματα που θα έβαζαν στο ΑΤΜ!

Οι δράστες που φορούσαν κράνη έφτασαν στην τράπεζα στις 2:38 το μεσημέρι της Παρασκευής με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Χωρίς χρονοτριβή, κατέβηκαν και γκρέμισαν την τζαμαρία της εισόδου, που δεν ήταν ενισχυμένη και θρυμματίστηκε αμέσως! Μπήκαν μέσα και αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο που ανεφοδίαζε το Α.Τ.Μ., άρπαξαν 240.000 ευρώ και έγιναν… καπνός!

* Λιγότερο τυχεροί ήταν οι δύο ληστές που μπήκαν φορώντας κουκούλες και κρατώντας «καλάσνικοφ» στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, στο κέντρο της Τρίπολης. Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν 15.000 ευρώ και έφυγαν με ένα λευκό φορτηγάκι, στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους.

* Ένας αλλοδαπός άνδρας που φορούσε γυαλιά ηλίου και καπέλο, άρπαξε με την απειλή όπλου 7.000 ευρώ από το ταμείο της Αγροτικής Τράπεζας στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

www.koproskyla.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου