Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Πολύ κοντά ΑΕΚ-Σόουζα»!

Από την ΑΕΚ επιβεβαιώνεται αυτές τις ημέρες ότι ο Πάολο Σόουζα αρέσει πολύ και παίζει δυνατά για αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και στην Πορτογαλία είναι... σχεδόν σίγουροι!


Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Record γράφει την Παρασκευή ότι ο Σόουζα είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Ένωση για να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, μετά την αποχώρηση του από τη Λέστερ. Οι συμπατριώτες του πρώην άσου του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στον Σόουζα και τον Σταύρο Αδαμίδη και αναφέρουν ότι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα ταξιδέψει για την Αγγλία και εκεί θα έχει συνάντηση και με τον Σόουζα. Μένει να φανεί αν σε αυτή, όντως, θα υπάρξει συμφωνία και ο Πορτογάλος θα αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης της ομάδας.

Τέσσερις παίκτες στο NOVA SPORTS SHOW & FASHION
Στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης Αθλητισμού NOVA SPORTS SHOW & FASHION 2010 που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, αντιπροσωπεία παιχτών θα δώσει το παρών, προκειμένου να στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την ενέργεια των παιδιών «Κίτρινη κάρτα στη βία».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 12.00, οι Σεμπάστιαν Σάχα, Ίσμαελ Μπλάνκο, Γρηγόρης Μάκος και Σάββας Γκέντσογλου, θα υπογράψουν τις κίτρινες κάρτες για τους φίλους της ομάδας, θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα τους προσκαλέσουν στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, για να σηκώσουν με τη σειρά τους «Κίτρινη κάρτα στη βία».

Τα παιδιά θα μπορούν, καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, να δηλώσουν συμμετοχή για να έρθουν δωρεάν στο γήπεδο και να βγάλουν «Κίτρινη κάρτα στη βία».

* Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΠΑΕ ΑΕΚ στο 210 6121371.

www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου