Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

“Δρόμοι Ζωής” προς το 8ο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

Το 8ο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τους διοργανώνουν οι «Δρόμοι Ζωής», στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 10.00-22.00 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, 10.00-20.00 για τη στήριξη του Κέντρου Επικοινωνίας για τα παιδιά.

Παράλληλα διοργανώνεται για τρίτη φορά έκθεση ζωγραφικής με έργα εικαστικών καλλιτεχνών που προσφέρονται για την ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά, χειροποίητα καλούδια και νοστιμιές, χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι, δώρα για όλη την οικογένεια, βιβλία, cd, κοσμήματα φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι, κ.ά.
Οι «Δρόμοι Ζωής», που φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια επίσημης λειτουργίας, είναι εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση, που αποβλέπει στην κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των ανθρώπων από το σύνολο της κοινωνίας.
Το Κέντρο Επικοινωνίας, στεγάζει τις περισσότερες από τις δραστηριότητες της οργάνωσης όπως:
Οργάνωση ομάδων γυναικών για μαθήματα κομμωτικής, μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής, κοπτικής-ραπτικής κ.λ.π.
Ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά, ειδικά μαθήματα σε αναλφάβητα παιδιά (με την εμπειρία και καθοδήγηση παλαιοτέρων εθελοντών του Κέντρου).
Θεατρικό Παιχνίδι, Κουκλοθέατρο, Χειροτεχνίες, Εργαστήρι Πηλού, Μουσική, Μαγειρική, Αθλητισμός, Χορός.
Συμμετοχή στη «Φροντίδα», την ομάδα στήριξης οικογενειών των Δρόμων Ζωής.

newsbomb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου