Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Καλέστε τους στην Τούμπα!

Καλέστε τους στην Τούμπα!
Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του για το ενδιαφέρον του Αρη, για το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Ηρακλής και προτείνει στην διοίκηση να προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενο στη μοναδική ατμόσφαιρα της Τούμπας.
Ειλικρινά χαίρομαι που στον Αρη ασχολούνται με τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλή. Ασχολούνται με τον Σταθόπουλο δηλαδή. Τον διαιτητή που ο κύριος Γιάννης Κόντης χαρακτήρισε «κορυφαίο» στην Ελλάδα τονίζοντας μάλιστα ότι ο Αρης τον εμπιστεύεται απόλυτα και θα ήθελε να διευθύνει όλους τους αγώνες του εντός συνόρων. Για τέτοια …εκτίμηση μιλάμε.

Η επίσημη φωνή του Αρη λοιπόν ζητά από τον Σταθόπουλο να παίξει 50 – 50 στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Προκύπτουν δυο πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Πρώτον είναι προφανές ότι δεν εμπιστεύονται λοιπόν τόσο πολύ ή ότι ο λόγος του κ. Κόντη στον Αρη δεν είναι πλέον νόμος. Ίσως και να κάνω λάθος.

Δεύτερον υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στον Αρη για το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλή. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά αποδεικνύεται ότι έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο παιχνίδι της Τούμπας παρά στο παιχνίδι που δίνει η ομάδα τους με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Θεσσαλία.

Εκτός κι αν δεν ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα κι απλά μέσω της δημοφιλούς μεθόδου της προπαγάνδας ( που έχει εξελιχθεί ως το πιο πολύτιμο εργαλείο τους ) προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον άλλες ομάδες για το αποτέλεσμα ενός αγώνα του ΠΑΟΚ.

Θα πρότεινα λοιπόν στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσκαλέσει τους ενδιαφερόμενους στο γήπεδο και να τους διαθέσει μια σουίτα της Τούμπας για να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν τον αγώνα.

Θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, να εκτιμήσουν και να χειροκροτήσουν παίκτες όπως ο Βιειρίνια, ο Σαλπιγγίδης, ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας, να διαπιστώσουν τα πλεονεκτήματα στο κοουτσάρισμα του Μάκη Χάβου, να γευθούν τα εδέσματα που προσφέρονται στους προσκεκλημένους της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και επιστρέψουν ικανοποιημένοι στο σπίτι τους για τη μοναδική ευκαιρία που είχαν να ζήσουν την μαγεία που αναδύεται στην Τούμπα σε κάθε παιχνίδι του Δικεφάλου.

Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποδείξει πόσο ανεπτυγμένη έχει την έννοια της φιλοξενίας και οι ενδιαφερόμενοι για τον Σταθόπουλο να τον κρίνουν ( ή και να τον απολαύσουν αν θέλουν ) ζωντανά και όχι από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο σχετικά με το τοπικό ντέρμπι ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει τη δυνατότητα ως σύνολο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες του αγώνα.

Στην Λάρισα η ομάδα έδειξε σθένος που επιβάλλεται να το επιδείξει και στο αγώνα με τον Ηρακλή για να συνεχίσει την προσπάθεια αναρρίχησης σε πιο ταιριαστές για τον ΠΑΟΚ βαθμολογικές θέσεις.

gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου