Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Παιδάκι νεκρό με ίχνη κακοποίησης στην Πάτρα

 
Σοκ  έχει προκαλέσει η είδηση ότι  ένα αγοράκι μόλις 22 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό σε νοσοκομείο της Πάτρας με εμφανή ίχνη κακοποίησης  στο σώμα και το κεφάλι του!
Οι τσιγγάνοι γονείς του παιδιού, που ισχυρίζονται ότι «έτσι το βρήκαν», κρατούνται στην Ασφάλεια και ανακρίνονται προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση του άτυχου αγοριού.

Ακόμη  και οι γιατροί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας ένιωσαν φρίκη όταν παρέλαβαν το άτυχο αγγελούδι που διακομίσθηκε νεκρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ… Στο κορμάκι του υπήρχαν ίχνη από καψίματα, μώλωπες και εκδορές, ενώ η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που έκανε εσπευσμένα την νεκροτομή απέδωσε τον θάνατο στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί!

Η εκτίμηση  της ώρας θανάτου έδειξε ότι οι γονείς του παιδιού είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ με δύο ώρες καθυστέρηση! Έτσι, οι αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί από τους γιατρούς για τα σημάδια στο σώμα του μωρού που προέρχονται από παλιά και νέα χτυπήματα και καψίματα από τσιγάρα, τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια όπου κρατούνται. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι βρήκαν το παιδί τους σ’ αυτή την κατάσταση, αλλά φυσικά θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου