Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μπουνιές Λέτο-Καραγκούνη!

Μπουνιές Λέτο-Καραγκούνη!
Ρινγκ το πρωί στην Παιανία! Ο Λέτο έκανε σκληρό μαρκάρισμα και πάτησε τον πεσμένο Καραγκούνη, ο «Κάρα» ζήτησε το λόγο κι ο Αργεντινός απάντησε με μπουνιά, πριν πιαστούν στα χέρια!
Τους έδιωξε ο Φερέιρα, σε απολογία κι οι δύο, που θα προπονούνται ατομικά.


Σκηνές μποξ στη Παιανία! Σεμπάστιαν Λέτο και Γιώργος Καραγκούνης είχαν θερμό επεισόδιο στην προπόνηση της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Λέτο στον Καραγκούνη κι ενώ ο μέχρι πρότινος πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο Αργεντινός, που ήταν «φορτωμένος» στη σημερινή προπόνηση και με τα μαρκαρίσματά του «σήκωσε» πολύ κόσμο στον... αέρα, τον πάτησε! Ο «τυπάρας» ζήτησε το λόγο, λέγοντάς του «ηρέμησε, προπόνηση κάνουμε. Τι είναι αυτά που κάνεις;» κι ο «Σέμπα» απάντησε με μπουνιά!

Ο διεθνής μέσος χτύπησε κι αυτός με τη σειρά του τον Λέτο, με τον Καρνέζη να τρέχει γρήγορα προς το μέρος τους, να τους χωρίζει και να λειτουργεί σαν «πυροσβέστης».

Σε απολογία και ατομική προπόνηση

Όπως ήταν φυσικό, στη συνέχεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα... σχεδόν ουρλιάζοντας έστειλε τον Λέτο στα αποδυτήρια, ενώ σε πιο ήρεμο τόνο έκανε το ίδιο και με τον Καραγκούνη. Αμφότεροι θα κληθούν σε απολογία από τη διοίκηση του ΠΑΟ. Μάλιστα, μέχρι να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις, οι δύο ποδοσφαιριστές θα προπονούνται ατομικά.

Προπονήθηκαν Νίνης, Λέτο

Στα υπόλοιπα, στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες με έμφαση στην έκρηξη, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ο Στέργος Μαρίνος έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κατσουράνης αποφόρτισης. Απών από την προπόνηση ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ εξαιτίας μίας ίωσης και η συμμετοχή του για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Ο Ελίνι Δημούτσος δεν βρέθηκε στην Παιανία λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Ο Σωτήρης Νίνης γυμνάστηκε κανονικά και βρίσκεται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ερχόμενο ματς με τον σύλλογο των Σερρών.

Η διάθεση των εισιτηρίων με Πανσερραϊκό

Το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 04/12/2010, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 € έως 35 €.

gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου