Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνίδα καλλονή μαγεύει τον Louis Vuitton! (pics)

Η πανέμορφη Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, Άβελυν Τζανετάκου, πόζαρε για διάσημο αμερικανικό περιοδικό, φορώντας μοναδικά κομμάτια της τελευταίας κολεξιόν του κορυφαίου οίκου μόδας, Louis Vuitton.


Το όλο styling, παρέπεμπε στη δεκαετία του '60, ενώ γενικότερα η φωτογράφιση αποπνέει ένα σοφιστικέ τόνο, καθώς είχε και σαν φόντο την Εθνική Βιβλιοθήκη της Αθήνας. Η Άβελυν φορούσε, στην φωτογράφιση μια midi φούστα Louis Vuitton, συνδυασμένη με τοπ της ίδιας φίρμας και εντυπωσίασε τη γενική διευθύντρια του περιοδικού Genlux, Caroline Krug, η οποία ζήτησε να δει το book του μοντέλου.
Μάλιστα, η Krug, έθεσε την Άβελυν, πρώτη στη λίστα των υποψήφιων μοντέλων που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της LouisVuitton.
Η Άβελυν είναι μόλις 20 χρονών, με καταγωγή από τη Μάνη, ενώ ήδη έχει κατακτήσει τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, τον περασμένο Μάιο.
Στην ηλικία μόλις των 15 ετών, η ίδια ζήτησε από τους γονείς της να φοιτήσει σε σχολή μοντέλων.
Παρόλο που εκείνοι ήταν αρχικά αντίθετοι με μία τέτοια προοπτική, τελικά τη βοήθησαν να φοιτήσει σε σχολή μοντέλων και έτσι κατάφερε να ασχοληθεί τελικά με τον χώρο.

cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου