Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Θρίλερ με τον Γιώργο Παπαδάκη στον Ant1

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να συζητά πλέον ανοικτά το εάν θα μείνει ή θα φύγει, τόσο από την πρωινή ζώνη, όσο και από το κανάλι του Ant1 γενικότερα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος και τηλε-κριτικός Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή Super Star, ο Γιώργος Παπαδάκης δέχεται μεγάλες πιέσεις από το κανάλι του για μείωση μισθού, αλλά και γενικότερη μείωση στο budget της εκπομπής του. Αυτό όμως φαίνεται να είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης σκέφτεται πλέον ώριμα το εάν θα μείνει ή θα φύγει από την πρωινή ζώνη. Ο καθένας που έχει προσφέρει σε ένα κανάλι, όταν έρχεται η ώρα των διαπραγματεύσεων, προβάλλει το πόσο πολύ το έχει υποστηρίξει και του έχει προσφέρει. Ο Παπαδάκης, λοιπόν, θεωρεί ότι αυτές οι συζητήσεις θα έπρεπε να έχουν λήξει με το κανάλι του και θα έπρεπε ήδη να έχει υπογραφεί ένα συμβόλαιο που θα προέβλεπε μια λογική μείωση μισθού, αλλά και μία επιμήκυνση συμβολαίου ταυτόχρονα. Κάτι που φαίνεται ότι δεν έχει γίνει», πρόσθεσε η κα Γκολεμά.

Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνον τι θα γίνει εάν ο Γ. Παπαδάκης αποχωρήσει ή έστω μετακινηθεί αλλού. Είναι το ποιοι θα τον αντικαταστήσουν σε μία τέτοια περίπτωση, αλλά και τί συμβαίνει αυτές τις ημέρες με το δίδυμο της ζώνης 10-1. Σύμφωνα με αναρτήσεις σε μιντιακά blogs, υπάρχει η σκέψη, ακόμη και για μετακίνηση των Καραμεροχαριτάτων στην πρωινή ζώνη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enimerosi24, «το τέλος της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1, 10 με 1 με την μορφή που την γνωρίσαμε τα τελευταία 20 χρόνια είναι μία μόνο από τις ανατροπές που επιφυλάσσει ο σχεδιασμός του καναλιού για το 2011. Η επιστροφή των Καραμεροχαριτάτων σε λίγους μήνες στην ενημέρωση θα είναι μόνο η αρχή. Με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη συμπίεση του κόστους του καναλιού, η νέα χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου θα επιφέρει ανατροπές σε πρόσωπα και προγράμματα που θα αλλάξει ριζικά το προφίλ του σταθμού με τη μορφή που το γνωρίσαμε. Ο ΑΝΤ1 στη διάρκεια του 2011 θα αλλάξει στυλ, ύφος και περιεχόμενο, εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος τηλεόρασης για την Ελλάδα της εποχής της κρίσης».

Οσο για το τι θα γίνει στο 10-1; Τα σενάρια είναι πολλά. Το ίδιο και τα ονόματα που ακούγονται. Στο τραπέζι έχει «πέσει» ακόμη και το όνομα του Γρ. Αρνούτογλου, ο οποίος, σημειωτέον, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ποτέ κανείς δεν πρέπει να αποκλείει τίποτα.

Και οι εξελίξεις έπονται…

star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου