Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Γνωστός τραγουδιστής κυκλοφορεί cd με ύμνους ποδοσφαιρικής ομάδας


Γνωστός τραγουδιστής κυκλοφορεί cd με ύμνους ποδοσφαιρικής ομάδας

 Η δεύτερη του αγάπη είναι ο ΠΑΟΚ και το αποδεικνύει με την κυκλοφορία του καινούριου του άλμπουμ. Ο λόγος για τον Διονύση Μακρή, ο οποίος μετά από πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη,
κυκλοφόρησε ένα δίσκο με τραγούδια-ύμνους του δικέφαλου του Βορρά.
Ο ίδιος σε συνέντευξή του μιλάει για όλα όσα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, και φυσικά για το γιο του. «Φυσικά και πανικοβλήθηκα, έπαθα μεγάλο σοκ όταν το έμαθα. Είχα την πρώτη μου εφηβική σχέση και κατέληξε στην εγκυμοσύνη. Όταν είσαι δεκαεπτά ετών είσαι και εσύ παιδί, δεν είσαι έτοιμος. Από την άλλη όμως ήμουν αντίθετος να γίνει έκτρωση. Δεν θα έλεγα στα παιδιά που είναι τώρα 16 - 17 ετών να κάνουν κάτι τέτοιο. Πάντως, το διαχειρίστηκα σαν ώριμος άνθρωπος και ας μην ήμουν», είπε σε καθημερινή εφημερίδα.
Τη συγκεκριμένη περίοδο δηλώνει ελεύθερος, ενώ πρότυπο γυναίκας για τον ίδιο, όπως λέει, είναι κυρία έξω και «μπιπ» στο σπίτι. Παραδέχεται ότι το "Dream Show" του χάρισε δημοσιότητα, καθώς τραγουδούσε πολύ πριν λάβει μέρος, καθιερώθηκε όμως μετά το παιχνίδι, και ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις του πια με τη Εύη Δρούτσα έχουν αποκατασταθεί και η συνεργασία τους συνεχίζεται κανονικά.

gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου