Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Διεκδικούν τα εκατομμύρια δολάρια του facebook!


Δεν πρόλαβε καλά καλά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να κερδίσει στα δικαστήρια την πατρότητα του facebook, τώρα καλείται να αποδείξει ότι δεν έκλεψε την ιδέα για την δημιουργία της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, από κανέναν.


Ο 28χρονος δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κινδυνεύει να χάσει το 50% του facebook, μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο κατασκευαστής ιστοσελίδων Πολ Σέλια προχώρησε σε αγωγή εναντίον του. Υποστηρίζει ότι το 2004, είχε δώσει 1.000 δολάρια για την κατασκευή του facebookκαι σε αντάλλαγμα ο Ζούκερμπεργκ, θα του παραχωρούσε το μισό από το μπλογκ του.

Η αξία του facebook, ανέρχεται στα 75 δισεκατομμύρια δολάρια και η προσωπική περιουσία του 28χρονου φτάνει στα 13,5 δισεκατομμύρια.

Την ίδια στιγμή η ελληνικής καταγωγής και ιδιοκτήτρια του «Huffington Post»,  Αριάνα Χάφινγκτον κατηγορείται από μια ομάδα συντακτών που εργαζόταν στο διάσημο μπλογκ της, ότι προχώρησε στη μεγάλη συμφωνία εξαγοράς από τον ΑΟL, αντί των 315 εκατομμύριων δολαρίων, χωρίς να τους δώσει «δεκάρα τσακιστή». Η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια.



star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου