Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Δευτέρα κρίνονται όλα


Δευτέρα κρίνονται όλα
Το μίνι σίριαλ, που προέκυψε με την εμπλοκή του Βασίλη Φλωρίδη και του Γιώργου Σαχπαζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να τελειώσει τη Δευτέρα,
με το ραντεβού του επιχειρηματία από την Κωνσταντινούπολη με τον Ζαγοράκη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ενδιαφερόμενος να τοποθετήσει κεφάλαια στην ΠΑΕ θα συναντηθούν την Δευτέρα κι εκεί ο Βασίλης Φλωρίδης αναμένεται να του μιλήσει για τα σχέδιά του, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από χθες, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Φλωρίδης βρίσκεται ήδη στη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων στην Ελλάδα, ώστε να τα βάλει στην ΠΑΕ και ουσιαστικά να αποκτήσει τον έλεγχό της. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες, στα σχέδιά του είναι να βάλει σ΄ αυτή τη φάση περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, τη Δευτέρα θα φανεί αν αυτή η υπόθεση θα προχωρήσει, ώστε βνα χαράξει πορεία και ο ΠΑΟΚ. Ήδη την τελευταία εβδομάδα έχουν "παγώσει" τα πάντα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμη και τα μεταγραφικά, εν εναμονή της κατάληξης της υπόθεσης Φλωρίδη και μεγαλύτερη καθυστέρηση μπορεί να είναι επιζήμια για τον ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκινά και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με την πρώτη προπόνηση στην Τούμπα, στην οποία δεν θα υπάρχουν νέα πρόσωπα, πλην των νεαρών, που προωθήθηκαν κι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τρέξει τον σχεδιασμό του, καθώς σε ένα μήνα, έχει το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρώπη.



paok24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου