Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Βρύζας και ο Τσακαλάκος...


Ο Βρύζας και ο Τσακαλάκος...
Ο Ζήσης Βρύζας εκτός από σπουδαίος ανιχνευτής ταλέντων στο ποδόσφαιρο είναι μάλλον και μεγάλος ανιχνευτής ταλέντων και στο... τραγούδι!
Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο που κέρδισε το διαγωνισμό του «Greek Idol»;
Μα ο Τσακαλάκος τραγουδούσε στο μαγαζί των συνεργατών του Βρύζα στη Φλωρεντία, όπως αποκάλυψαν τις προηγούμενες μέρες με ρεπορτάζ τους τα «ΣΠΟΡ του Βορρά»!

Η γνωριμία στο «Διόνυσο» της Φλωρεντίας

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο νικητής του «Greek Idol» καθώς στον τελικό του «talent show» του «Alpha» κέρδισε την Μαλού Κυριακοπούλου. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Νέα Υόρκη, είχε έρθει στην Ευρώπη το 2005 για να τραγουδήσει σε ελληνικό μαγαζί στη Φλωρεντία

Ο Ζήσης Βρύζας αγαπήθηκε όσο λίγοι στη μεγάλη του καριέρα στην Ιταλία, όπου έπαιξε περισσότερα ματς από κάθε άλλον Έλληνα. Το ελληνικό εστιατόριο “Διόνυσος” στη Φλωρεντία (βρίσκεται στην οδό San Gallo 16 στην περιοχή της Ντουόμο…) είναι το κοινό σημείο αναφοράς του Ζήση Βρύζα και του Παναγιώτη Τσακαλάκου!

Ο Ζήσης Βρύζας τον Σεπτέμβριο του 2000 μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ στην Περούτζια ξεκινώντας έτσι τη μεγάλη του καριέρα στο καμπιονάτο. Το 2003 μετακόμισε από την Περούτζια στη Φιορεντίνα. Στη Φλωρεντία ξεκίνησε και μία εξωγηπεδική επιχειρηματική δραστηριότητα σε συνεργασία με τον Ελληνοϊταλό Τζίνο Πάσκουα. Το εστιατόριό τους στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης ονομάζονταν “Gyrosteria”, ενώ το 2005 ο Τζίνο Πάσκουα ξεκίνησε και ένα δεύτερο ελληνικό εστιατόριο, το “Διόνυσος” στο οποίο ο Βρύζας ήταν τακτικός πελάτης μαζί με φίλους του από την ομάδα.

Στον “Διόνυσο” στη Φλωρεντία όμως άρχισε να τραγουδάει τα βράδια ο ταλαντούχος Παναγιώτης Τσακαλάκος, όπου έμεινε δύο χρόνια μέχρι περίπου το 2008, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Ζήσης Βρύζας είχε γνωρίσει τον ταλαντούχο νεαρό καλλιτέχνη, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2006 για την Ξάνθη και στη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, πούλησε μαζί με τον Τζίνο Πάσκουα το κομμάτι του εστιατορίου “Gyrosteria” που κατείχαν. Σύμφωνα με τον Τζίνο πάντως (ο οποίος ήταν παρών στον τελικό του «Greek Idol» ταξιδεύοντας από την Ιταλία στην Ελλάδα) ο φίλος του Ζήσης Βρύζας σύντομα θα γίνει συμμέτοχος και στο “Διόνυσος”!

Παρέα με Λούκα Τόνι, Μούτου και ΣΙΑ

Όπως αποκάλυψε στα ΣΠΟΡ ο πρώην (και ίσως και μελλοντικός) συνέταιρος του, Ζήση Βρύζα, Τζίνο Πάσκουα: “Ο Ζήσης έρχονταν στον “Διόνυσο” παρέα με αρκετούς ακόμη μεγάλους παίκτες της Φιορεντίνας που έδειχναν προτίμηση τόσο στην ελληνική κουζίνα, όσο και στη μουσική του Παναγιώτη Τσακαλάκου! Μαζί με τον Ζήση έρχονταν στο εστιατόριό μας ο Ουιφαλούσι, ο Λούκα Τόνι, ο Μοντολίβο, ο Καμπερίνι, ο Γιόργκενσεν, ο Πασκουάλ, ο Μούτου…”.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Από μικρή ηλικία άρχισε να γράφει τραγούδια και να τραγουδάει.  Σπούδασε μουσική στη Νέα Υορκη, (Bachelor στο Rutgers University και Μasters στο S.U.N.Y Purchase College).

Επέστρεψε στην Ευρώπη και ξεκίνησε να τραγουδάει στο ελληνικό μαγαζί «Διόνυσος» στη Φλωρεντία, ενώ από το 2008 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

 Έγραψε μουσική για την τηλεοπτική σειρά "Γ4" του Alpha, εμφανίστηκε ως guest στο Schoolwave Festival 2008 μπροστά σε έξι χιλιάδες κόσμο και συμμετείχε για δύο σεζόν ως τραγουδιστής στην house band στο Σταυρό του Νότου.

Πέρσι τραγουδούσε κάθε εβδομάδα με την Ελένη Δήμου και το Γιάννη Γιοκαρίνη στο Kύτταρo, στη ΣΦΕΝΤΟΝΑ, και στο Rythmos Stage!

Φέτος τραγουδούσε κάθε εβδομάδα με την Ελένη Δήμου, Τάσο Βουγιατζή, Νίκο Τερζή και Kώστα Λογοθετίδη στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Έχει δημιουργήσει τη δική του μπάντα, τους "Άρρωστους" με φίλους μουσικούς. Ο «Τσακαλάκος & οι Άρρωστοι» ξεκινούν τις LIVE εμφανίσεις αποφασισμένοι να μεταδώσουν το μικρόβιο τους και στο κοινό.

Από το Σάββατο (25/6) το βράδυ είναι και νικητής του «GREEK IDOL 2011». Πρόκειται για έναν πραγματικά ταλαντούχο και εξελίξιμο καλλιτέχνη, με ιδιαίτερο στυλ και με σπουδαίο μέλλον...



paok24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου