Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα Άρης


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στους «Ζωσίμαδες»,
στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε δύο δοκάρια στο παιχνίδι.

Ο αγώνας


Ο Άρης είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Πέραν από κάποιες ευκαιρίες με τον Λαζαρίδη (5΄) και Καστίγιο (12΄), άγγιξε δις το γκολ στο 38ο λεπτό.

Ο Τόχα σούταρε δυνατά εξουδετερώνοντας τον Φέγκρους, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι. Το «ριμπάουντ» πήρε ο Καπετάνος και με νέο σουτ σημάδεψε ξανά το δοκάρι, σε μια φάση που πολύ σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο «Άγιαξ» της Ηπείρου κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους και να ισορροπήσει το ματς, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρία.

Γενικά το θέαμα ήταν κάκιστο μετά το «διπλό» δοκάρι του Άρη, ενώ ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε όταν ο Ντεμόλ άλλαξε και τους δύο ακραίους επιθετικούς του, ρίχνοντας το ματς τους Ζαϊρί, Γεωργίου.

Ένα σουτ του Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Σηφάκης στις καθυστερήσεις, ήταν η καλύτερη στιγμή για τους Γιαννιώτες.
Κίτρινες: Μπουζίντ, Πάντος - Μίσελ, Καπετάνος, Φατί

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ):
Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86΄ Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (81΄ Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66΄ Γεωργίου)

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61΄ Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (+90΄ Παπαστεριανός)


Πηγη:
zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου