Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η ταινία Dirty Dancing επιστρέφει στο σινεμά!


Η ταινία Dirty Dancing επιστρέφει στο σινεμά!
Η τανία ορόσημο για την καριέρα του ηθοποιού Patrick Swayze και που έσπασε τα ταμεία το 1987, το “Dirty Dancing”
επιστρέφει στο σινεμά με την υπογραφή του Kenny Ortega, χορογράφος της ταινίας.
«Η ευκαιρία που μου δίνεται να σκηνοθετήσω το «Dirty Dancing» είναι σαν να επιστρέφω σπίτι» δήλωσε ο 61 ετών σκηνοθέτης και χορογράφος.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής του φιλμ, έχουν αρχίσει συνομιλίες με την Eleanor Bergstein, η οποία έχει γράψει το πρωτότυπο σενάριο για το “Dirty Dancing”. Στόχος είναι να συμμετάσχει και εκείνη στην παραγωγή του remake της ταινίας.
Το “Dirty Dancing” εκτόξευσε την καριέρα του Patrick Swayze, που υποδυόταν έναν δάσκαλο χορού. Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009, σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος από καρκίνο.
Δεν είναι σαφές αν το σενάριο θα είναι πιστό σε εκείνο της ορίτζιναλ ταινίας «Dirty Dancing», η οποία είναι από τις πιο κερδοφόρες όλων των εποχών, καθώς κόστισε μόνο $6 εκατομμύρια, αποφέροντας συνολικά $214 εκατομμύρια.
Όσον αφορά τους συντελεστές της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη καμία ανακοίνωση. Ωστόσο η Ελέανορ Μπεργκστέιν, η οποία είχε γράψει το σενάριο και ήταν συν-παραγωγός του αυθεντικού φιλμ, βρίσκεται σε συνομιλίες προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή του ριμέικ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter.




madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου