Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Τον Μάρτιο του 2011 το Nintendo 3DS στην Ευρώπη

Αν μη τι άλλο, υπερβολική χαρακτηρίζεται στα φόρα του Διαδικτύου η εκτιμώμενη τιμή στην οποία θα διατεθεί η νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Νintendo με υποστήριξη 3D και μάλιστα χωρίς γυαλιά. Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το 3DS θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Φεβρουάριο του 2011 αντί 25.000 γεν. Σε ΗΠΑ και Ευρώπη θα διατεθεί ένα μήνα αργότερα, χωρίς να...
ανακοινωθεί η τιμή του. Οι υπολογισμοί με βάση την τρέχουσα ισοτιμία γεν-δολαρίου, γεν-ευρώ προκάλεσαν... αναταραχή.

Με βάση την τρέχουσα ισοτιμία γεν-δολαρίου, το Nintendo 3DS θα πωλείται στις ΗΠΑ αντί 300 περίπου δολαρίων, τιμή που χαρακτηρίζεται υπερβολική για φορητή παιχνιδομηχανή ακόμα κι αν πρόκειται για καινοτόμο προϊόν με δύο οθόνες και υποστήριξη τρισδιάστατης προβολής και μάλιστα χωρίς γυαλιά.

Με βάση την τρέχουσα ισοτιμία γεν-ευρώ, το Nintendo 3DS θα πωλείται στην Ευρώπη περισσότερα από 218 ευρώ. Πράγματι, η τιμή αυτή θα ήταν μάλλον τσιμπημένη, αφού ακόμα και το Nintendo Wii πωλείται σήμερα φθηνότερα, γύρω στα 200 ευρώ ή και χαμηλότερα, ενώ το νέο μοντέλο της φορητής DSi XL με οθόνη 4,2 ιντσών τουλάχιστον 20 ευρώ χαμηλότερα.

Το Nintendo 3DS θα έχει οθόνη 3,53 ιντσών widescreen με υποστήριξη 3D χωρίς να απαιτούνται γυαλιά. Διαθέτει δύο οθόνες -η μία αφής- και είναι μια από τις ελάχιστες συσκευές που αξιοποιούν την τεχνολογία «φράγματος παράλλαξης». Εκτός από οθόνη 3D, το 3DS διαθέτει ακόμα διπλή κάμερα για τη λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών.

http://www.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου