Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αποστολάκης- Δεβετζή: Νέος έρωτας στην πόλη

Όταν πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης ήταν καλεσμένος στο πρωινό του Mega, όχι μόνον αρνήθηκε κατηγορηματικά να μιλήσει για τα προσωπικά του, αλλά πέταξε και το «μπαλάκι» στην Φαίη Σκορδά, λέγοντας «δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Για να το θέσουμε διαφορετικά, μήπως είσαι έγκυος;»

Επειδή η Φαίη έμεινε...κάγκελο δεν έδωσε συνέχεια, απλά τον ρώτησε... χαμένη στο υπερπέρα... ε, εσύ τι λες; Ελα όμως που ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η ζωή της Άλλης» διατηρεί σχέση και μάλιστα με πασίγνωστη Ολυμπιονίκη! Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι, αλλά το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Οι δυο τους ήταν μαζί για πάνω από έναν χρόνο. Όπως αναφέρουν πηγές από τον καλλιτεχνικό χώρο, χώρισαν για ένα διάστημα, τώρα όμως είναι και πάλι μαζί.
Ο ηθοποιός και η Ολυμπιονίκης συναντήθηκαν μετά από παρότρυνση στενού τους φίλου στο κλαμπ που διατηρεί ο ηθοποιός στο Κολωνάκι και από τότε έσμιξαν ξανά και μάλιστα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού, το ζευγάρι περνά μία άκρως ευτυχισμένη περίοδο. Εκτός από το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο Κώστας Αποστολάκης ασχολείται ενεργά και με τα δύο μαγαζιά του, ένα εστιατόριο με κρητική κουζίνα και το κλαμπ του στο Κολωνάκι «αλλά ποτέ δεν θα τον δείτε να παραμελεί την Πηγή» δήλωσε στενός του φίλος.
O Κώστας και η Πηγή περνούν τις ελεύθερες ώρες τους μαζί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά πρωινά ο κόσμος τους βλέπει να γυμνάζονται μαζί στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά. Τα μυστικά του τριπλούν πάντως δεν του τα έχει μάθει...ή τουλάχιστον ακόμη…
Η Πηγή Δεβετζή πέρασε αρκετές δυσκολίες μέχρι να καταξιωθεί στο χώρο του Αθλητισμού. Tο 1996 της αφαιρέθηκε το δικαίωμα να μένει στον ξενώνα του Ολυμπιακού σταδίου γιατί δεν είχε τις απαιτούμενες επιδόσεις. Οικονομικά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και να μένει στην Αθήνα και να προπονείται, με αποτέλεσμα την λύση να την δώσουν οι συναθλητές της, οι οποίοι την φιλοξενούσαν για καιρό κρυφά στους ξενώνες. Λίγα χρόνια αργότερα, μας έφερε τεράστιες επιτυχίες και μετάλλια. Αθλήτρια των 60 μέτρων, πέρασε στα 100 με εμπόδια, ακολούθησε το μήκος και κατέληξε στο τριπλούν, όπου το 2007, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Οσάκα, έφερε και το μοναδικό ελληνικό μετάλλιο.
Επειδή και οι δύο ήταν και εξακολουθούν να είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων δύσκολα θα τους δούμε να φωτογραφίζονται σε κοσμικές συγκεντρώσεις. Άλλωστε, μόνοι τους περνούν καλύτερα. Λέτε να φάμε και... κουφέτα;

cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου